prəˈperd

Et dansk outdoor tøjmærke | Etableret i 2021

Bag mærket står Peter Liestmann – en aktiv trailløber, juniorfodboldtræner og politimand. Med mere end 20 års erfaring med efterforskning og planlægning af taktiske operationer i politiet og på FN-missioner kender han værdien af at være klædt på til uforudsigelige situationer. Uanset om det er en politiaktion en kold novembernat, et marathonløb eller en regnfuld søndag på grønsværen.

Peter har desuden omfattende erfaring fra detailbranchen inden for sport og friluftsliv. Og som søn af en købmand ligger høj kundeservice og -tilfredshed Peters hjerte nært. Det er således også dialogen med sine sports- og friluftsglade kunder, der har ført til udviklingen af prəˈperd.

Navnet prəˈperd er den fonetiske stavemåde af “prepared” – på dansk “forberedt”. Målet med prəˈperd er minimalistisk og tidløst kvalitetstøj, som du kommer til at elske. Derfor har vi indført tilfredshedsgaranti. Skulle det ske, at produktet ikke lever op til dine forventninger inden for 30 dage, tager vi retur med et smil. Det manglede da bare. For vi lever for at skabe store oplevelser i det fri.

Vores produkter produceres i EU og under ordnede forhold, hvilket ligger os meget på sinde. Metervarerne der anvendes er af høj kvalitet, Oekotex-certificeret og for så vidt angår ulden, er den mulesing-fri.

Det overordnede mål er at skabe tilfredse kunder. Og store oplevelser i det fri.

Funktionalitet

Vores styles er udarbejdet i kvalitetsmaterialer, der er behagelige at have på. Uanset om du er på opdagelse i naturen eller dyrker din sport. For vi skaber funktionelt tøj, der passer til din aktive livsstil.

Med det minimalistiske og tidløse design, kan du anvende prəˈperd hver dag.