Privatlivspolitik

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Preperd ApS
Direktør: Peter Liestmann
CVR-nr. 42397830
Industrivej 19, 8260 Viby J
get@preperd.com
Tlf. 52 113 513
NB. preperd er en webshop uden showroom og fysisk butik.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra preperd.dk

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Preperd ApS

Levering

Efter bestilling afsendes en ordrebekræftelse pr. e-mail. Varer afsendes hurtigst muligt – bestil inden kl. 1400 på hverdag og varen sendes samme dag. Skulle vi stå i en situation med en udsolgt vare kontakter vi dig telefonisk.

preperd.dk sender varer med PostNord eller GLS.

Leveringstidspunkt af varer fra preperd.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret ved PostNord eller GLS. Forsendelsen af varer sker kun som pakkepost med PostNord/GLS. Når du handler på preperd.dk, sender vi varer til pakkeshop, gratis.

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt hos preperd.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Når du handler hos os har du som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Preperd
Industrivej 19
8260 Viby J

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Preperd på mail: get@preperd.com

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Pris og betaling

I denne butik kan du betale med MobilePay, Apple Pay , MASTERCARD og VISA.

Der pålægges ingen kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Fortrydelsesret

preperd yder 60 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Forvent 2-3 bankdage før din refundering er noteret i egen bank.

Du skal inden 60 dage fra modtagelse benytte returportalen.  I returportalen printes der også en fortrydelsesblanket, hvor du gør os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 60 dage efter du har modtaget dine varer. preperd tilbyder gratis ombytning af varer, hvis der er tale om forkert størrelse etc. BENYT returportalen. Ønskes varen returneret fratrækkes der kr. 49,- (til dækning af returlabel) fra kundens tilgodehavende inden kreditering til kundens konto.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os for varen, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, vedrørende varebetaling, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Preperd
Industrivej 19
8260 Viby J

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse herom på get@preperd.dk og mod forudgående aftale at aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik:  
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos preperd og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.preperd.dk er direktør Peter Liestmann.

Som registreret hos preperd.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: get@preperd.com

Klageadgang: 
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Preperd på E-mail: get@preperd.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, naevneneshus.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse get@preperd.com

Handelsbetingelserne er senest opdateret 9. juni 2021