Merino uld

Prǝ’perd er skabt af de bedste materialer. Derfor vil vi gerne fortælle dig om merino uldens mange egenskaber, og hvorfor du skal kræve det bedste af dit performance tøj.

Merino uld er en naturligt materiale. Det overskydende uld klippet fra New Zealandske får er ikke kun bæredygtigt, men også et kvalitetsstempel. Merino uld føles glat og blødt mod huden og ligesom uldens naturlige egenskab, vil en trøje med merino uld transportere sved og fugt væk fra kroppen. På samme måde, som ulden holder fårene varme om vinteren og kølige om sommeren.

Sved lugter først, når der opstår bakterievækst. Det modvirker merinoulden ved at absorbere sved og fugt i uldfibrene, så bakterier netop ikke kan udvikle sig. Dermed undgår du at lugte af sved.

Vores trøjer er designet til at give dig fuld bevægelighed. Og så de lavet af 100% merinould i en ultrafin kvalitet, der ikke kradser – men tværtimod føles blødt og behageligt mod huden.

Vores merinould kommer fra new zealandske får, er OEKO-TEX-certificeret, mulesing-fri og fremstillet under ordentlige forhold.

Temperaturregulerende egenskaber

I et koldt og vådt vejr vil merinoulden absorbere fugt fra din krop og skabe varme. Det er den samme mekanisme, der køler dig ned i varmt vejr efterhånden som fugten i ulden fordamper. 

Du er forberedt til al slags vejr, med en trøje fra Pre’perd. Den holder dig varm, når det er koldt og vådt – og virker svalende, når du har det varmt. Derfor er merino uldens egenskaber helt unikke og fantastiske til det aktive liv.

Altid godt klædt på

Med tøj i merino uld fra prəˈperd er du altid klædt godt på. Det gør det nemmere for dig, at vælge det rigtige performance gear, uanset om du er til outdoor, træning, skiløb eller bare elsker sportswear i din daglige garderobe.